sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Golfklubit tarjoavat tunnelmallisen miljöön ruokailulle

Kannattaa poiketa rohkeasti klubitaloille syömään.

Yksi golfkierroksen riemuista on syöminen klubilla. Klubitalojen miljööt ovat mitä ihastuttavimpia ja niissä järjestetään myös esimerkiksi grilli-iltoja ja muita tapahtumia. 
Moni saattaa ajatella, että golfklubille pääsee syömään vain pelaajat tai että ruoka on erityisen kallista. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa golfklubien ravintolat ovat auki kaikille ja ruoka on saman hintaista kuin missä tahansa ravintolassa. 

Kannattaakin poiketa kesälomareissulla tutustumaan, jos näkee golfkentän kyltin tien reunassa. Saattaa löytää itsensä syömässä upeassa, historiallisessa kartanossa tai idyllisessä, rauhallisessa miljöössä. Näköalana on puistomaiset ja avarat maisemat väylille ja griineille.  

Golfklubit toimivat hyvin myös kokouspaikkana ja aktiviteettina voi järjestää golfkurssin. Kurssilla aloittelijat voivat opetella golfin alkeita ja konkarit parantaa taitojaan.




Talin Kartanossa Helsingin Pitäjänmäellä on tarjolla lounasbuffet ja siellä järjestetään grilli-illoja.



Nordcenterissä Raaseporin Åminneforsissa on upeat puitteet ruokailulle.



Espoon Nuuksiossa on metsän suojassa Suur-Helsingin Golfin Luukin klubitalo sekä Espoon Lehtimäessä Löfkulla Golfin kesäinen kahvila.



Shampanja muuttaa sateisenkin päivän paisteiseksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti