maanantai 11. toukokuuta 2015

Perheen yhteistä aikaa golfkentällä

Paras tapa viettää myös äitienpäivää.

Ainoa äitienpäivän toivomukseni on, että vietämme perheen kesken aikaa yhdessä. Tekeminen voisi olla mitä tahansa leffasta luontoretkeen. Salaa toivoin tietenkin yhteistä golfkierrosta, vaikka en uskonut sen toteutuvan. Nuorimmaiseni kun ei ole niin innostunut pelaamisesta tällä hetkellä, ja en halua häntä siihen painostaa. Pääasia, että hänellä on taidot, joita voi hyödyntää aikanaan, jos pelaaminen alkaa kiinnostamaan.

Kun aloitin golfin, mieheni tuli samalle kurssille kertaamaan golfin taitojaan. Hän oli pelannut jo aikaisemmin, mutta laittoi golfin sivuun siksi ajaksi, kun lapset olivat pieniä. Tästä olen kiitollinen. Ei olisi varmaankin tuntunut kauhean kivalta, jos yhteiset viikonloput olisivat menneet siihen, että mies on kentällä. Tällä hetkellä on mahtavaa, että meillä on yhteinen harrastus, josta olemme tosi innostuneita. 

Myös lapsille hankittiin pian Creen Card -peliluvat. Golf on ehdottomasti perhelaji. Minulle on tärkeää, että meillä on miehen ja lasten kanssa yhteinen harrastus ja voimme käydä pelailemassa erilaisilla kokoonpanoilla. Kiva, kun kotoa löytyy lähes aina pelikaveri. Mieheni onkin sanonut, että on hienoa, kun voi tulevaisuudessakin soittaa aikuiselle lapselle ja pyytää pelikaveriksi. 

Golf-kierroksella ehtii käydä läpi elämää perheenjäsenen tai kaverin kanssa. Arki on kiireistä ja kotona ollaan keskittyneitä johonkin "tärkeään", esimerkiksi netin selailuun. Onhan se kauheaa, jos jää jostain meneillään olevasta paitsi (FoMO = Fear of Missing Out). Kotona nähdään nuoria mahdollisesti vain ohimennen, varsinkin, kun nuorella on luolamiesvaihe päällä, jolloin oma rauha on ihan välttämätön. Jos yrittää astua luolaan, kuuluu vain murinaa tai käsky poistua... Yhteinen aika on kullanarvoista. 

Lapset ovat ihania! Molemmat lähtivät pelaamaan äidin mieliksi, kun tiesivät, että tulen siitä onnelliseksi. Vaikka kyseessä olikin vain yhdeksän reiän kierros, saimme viettää ihanaa kevätpäivän iltaa yhdessä tekemisen merkeissä. 
Happy mom.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti